FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Jaaaaaa, ik heb weer een paar dingen op een rijtje gezet van de afgelopen week. Het was een week waarin ik me goed voelde, maar ook minder goed.
Het weer wordt steeds beter en krijg ik dus steeds meer last van mijn hooikoorst. Maar goed, ik heb er tabletjes voor en we gaan door.

FIT
Maandagochtend was weer een nieuwe sport ochtend. Nadat ik de week ervoor niet kon was het weer een zware. Na de warming-up mochten we gaan dead-liften. Tot de max. Ik haalde voor mij een nette prestatie van 70kg op dat moment. Vond ik zelf best netjes!
Woensdag nog kapot gaand van de spierpijn ben ik weer gaan sporten en heb wat rustige krachttraining gedaan. Dat is alweer twee keer deze week.

FOOD
We haalde gisterenavond ons aller eerste Italiaanse ijsje bij onze favoriete ijssalon in Uden. Woehoe, laat het ijsseizoen beginnen!

FASHION
Het is misschien niet zo fashion, maar te leuk om te delen.
Ik kocht woensdag voor een paar euro een Tajine bij de kringloop. Wauw, zó blij mee! Gewoon omdat ik het leuk vind om er eten in te serveren, maar ook omdat hij leuk staat in mijn interieur! Win-win situatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *