Daily Diary

FAVORIETE SEIZOEN

Het weer geeft mij een hoop inspiratie. Afgelopen weken liepen de temperaturen op tot zo’n 38 graden, maar als ik nu naar buiten kijk is het grauw, licht regenachtig en hangt er een geurig windje. Terwijl ik vanaf de bank naar buiten keek vroeg ik mezelf af wat eigenlijk mijn favoriete seizoen was. Ik ben er denk ik wel uit en ik ga het met jullie delen.

Elk seizoen heeft zijn eigen sharme, maar toch doet de herfst iets speciaals bij mij.

Ik houd van de kleuren die het me biedt, maar ook die cozy avonden. Als ik één moment in de herfst moet noemen wat ik het aller lekkerste vind is dat toch wel de ‘zondag-ochtend-zon-op-mijn-gezicht’.
De zondag ochtend waar je je bedenkt om een wandeling te gaan maken. Jas aan, sjaal om. De zon schijnt en de koude wind waait langs je gezicht. Je gezicht prikkelt een beetje door de zachte warmte van de zon. Je lijkt een beetje te ontdooien. Er hangt een regenachtige geur en de zon straalt tussen de bomen door. Er verschijnt een goud/oranje waas door het park.

YES, het is herfst!

 

Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *