FASHION FRIDAY

Wat te dragen met een maatje meer..
Ja, je leest het goed. Fashion Friday. Het is een tijdje stil geweest rond FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY. Dit omdat ik gewoon weg even niet wist wat ik er mee wilde doen. Het werd een beetje een standaard gebeuren en ik vond het stom. Ik vond het niet meer leuk om te schrijven, ik had geen inspiratie meer. Kortom ik was het gewoon beu.

Maar, ik heb wat bedacht: FASHION FRIDAY. Ik zal je uitleggen waarom.  Met een maatje meer was het voorheen wel eens lastig met waar je je kleding moest en kon kopen. Niet alles wat er dan in die winkel hing was ook wat je leuk vond. Té truttig, té kleurrijk of té oud bollig en net zoals bij eten is alles met té ervoor niet goed.

Mijn kledingmaat zit meestal rond de 44/46 soms zelfs 48, maar dit betekent natuurlijk niet dat je er dan niet leuk uit zou kunnen zien. Al helemaal niet met al die webshops en winkels die er tegenwoordig zijn. Als je er een beetje moeite voor doet hoef je ook nog niet eens de hoofdprijs te betalen. En nee, het blijft een feit dat je niet altijd alles aan kan wat je buurmeisje op nummer 23 wel draagt.
Wat nog een groot voordeel is is de sale. Daar blijven meestal alle grote maten wel hangen. ‘HELLO, WIN-WIN!’
Maar nu krijg ik wel eens de vraag of ik het niet lastig vind om mezelf te kleden en laat dit nu gelijk een hobby van mij zijn. Dus let’s rock de FASHION FRIDAY en laten we hier gewoon outfits in gaan rocken. Wat draag ik nou eigenlijk en waar heb ik het gekocht.

Ik vind dat je met je eigen kledingstijl helemaal je eigen kunt laten zien. Kleding kan je ook echt zelf vertrouwen geven en dat vind ik heel tof. De ene wil een veilige kant en de ander heeft weer een wat uitgesprokenere smaak. Daarom is er zoveel keus. Ik trek aan wat ik leuk vind en niet of dat een ander nou vind of ik het wel of niet kan hebben.

Ik zal zowel mode als sport outfitjes delen. Ook als ik het misschien zelf niet heb gekocht. Want sport outfitjes heb ik namelijk niet heel erg veel. Laten we gewoon beginnen.

FIT
Ik vind het zelf het fijnste om te sporten in een t-shirt. Dit omdat je dan je huid niet zo langs elkaar voelt schuren bij een bepaalde oefening, maar soms met het hele hete weer kies ik dan toch echt voor een hemdje.

Beide oude collectie. Sorry, ik weet de prijzen niet meer!

Als we het over broeken hebben vind ik het sporten in tights het allerfijnste. Een tight is een soort strakke sportlegging. Ik koop altijd verschillende merken sportkleding. Het voordeel is vaak dat die tights hoog zijn dus je kunt er veel in verstoppen.
Oh ja, tipje: Kijk even of je tight squat proof is. Hiervoor bedank je me later!

FASHION
Zoals ik hierboven al zei: ‘Ik vind dat je met je eigen kledingstijl helemaal je eigen kunt laten zien. Kleding kan je ook echt zelf vertrouwen geven en dat vind ik heel tof. De ene wil een veilige kant en de ander heeft weer een wat uitgesprokenere smaak. Daarom is er zoveel keus. Ik trek aan wat ik leuk vind en niet of dat een ander nou vind of ik het wel of niet kan hebben. ‘

En ja, ook ik ga soms een beetje uit mijn comfort zone. En nee, je hoeft echt niet zoals ik mee te proberen te gaan met de mode. Dat is echt nergens voor nodig. Al vind ik dat gewoon onwijs leuk! Doe aan wat je zelf leuk vind. Ik geef hier alleen tips en ik laat zien wat ik zoal draag.

T-shirt; €5,- Half jaar geleden. Broek: €10,- Recent

Bij deze broek moest ik even uit mijn comfort zone. Ik vind hem FAN-TAS-TISCH, maar ook ik moest even een drempel over. En waarom..geen idee. Toch kocht ik hem. Ik kijk bij dit soort dingen wel of ik het veel aan zal hebben of niet. Deze kocht ik namelijk afgelopen week bij de Primark voor €10,-. Dat was een beetje wat mij overhaalde omdat ik gok dat ik hem niet wekelijks draag vind ik het anders echt zonde geld. Dus dit is een topper en met het shirtje matcht perfect toch?

Aankomende top is echt een favorietje. Sowieso ben ik nogal snel om al ik deze print zie hangen. Niet in mijn interieur, maar in kleding. ‘Don’t call Nell!’ 

Bandana; €6,99 Recent T-shirt; €24,95 Recent

Een panter of luipaard print net hoe je het noemen wil is zó mij. Mensen die mij kennen weten dat ook gewoon. Ik ben er echt helemaal fan van! Waarom? Ik vind het vrolijk en leuk en al he-le-maal in combinatie met oker of mosterd geel! THANK GOD FOR THAT! Wie die gouden combinatie bedacht heeft moet echt een oscar krijgen.

Zoals je ziet kun je in de foto vinden waar ik het heb gekocht en wat het kostte. Ik heb er ook even bij gezet of ik het recent heb gekocht of niet want anders zoek je je rot naar iets wat er niet meer is. Zou zonde zijn. Gelukkig zijn er veel alternatieven.

 

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *