FASHION FRIDAY

Het is inmiddels alweer twee weken geleden dat er een FASHION FRIDAY online kwam. Dit kwam doordat ik veel te druk was met mijn allereerste vlog. Ik was zo druk met uitzoeken hoe het allemaal werkte enzo dat ik helemaal vergat om blog posts te schrijven. Maar we zijn er weer en we doen gewoon een nieuw rondje fashion inspiratie.

Deze outfit is heel erg ideaal, je kunt makkelijk een ‘saaie’ outfit opleuken met deze items. Ik draag hier een kimono en een okergele haarband die er perfect bij past. De kimono kocht ik vorig jaar bij de ONLY en ik vond hem meteen fantastisch. Puur omdat als je hem combineert met een zwarte skinny jeans en een zwarte top je eigenlijk al klaar bent voor een gezellig etentje. Doordat ik die haarband erbij draag laat je dus de kleur terug komen. #TONSURTON Haarband is van H&M.

Dit outfitje is een zomer topper. Te leuk voor een feestje, te leuk voor een zomerse barbecue. Ik kocht de broek vorige week voor € 34,95 bij MS mode. Ik zag de broek hangen in het donkerblauw met licht roze streep. Wauw! Ik paste hem aan maar ik kon er niet de kijk op krijgen. Ik paste het met diverse shirtjes en het was het allemaal, net niet. Ik besloot toch om hem mee te nemen naar huis. Totdat ik aan de kassa kwam. Daar zag ik in mijn ooghoek precies dezelfde hangen, maar dan in het zwart-wit. VERKOCHT! Ik wisselde hem snel om en was ineens heel blij met mijn aankoop. #LOVEMAPANTS
Het topje wat ik draag is een dubbel topje. Het kanten hesje eronder is van Action die ik per ongeluk kocht voor 3,00 euro en het topje eroverheen was van H&M vorig jaar ( ik geloof dat bijna dezelfde nog te krijgen is )

Deze foto plaatste ik al op Instagram ( voordat ik hem helemaal leeg gooide ) en er werd enthousiast op gereageerd. Veel mensen wilde weten waar dit jurkje vandaan kwam. Sorry Guy’s, hij is uit de sale vorige jaar bij de Miss Etam. Ik kocht hem daar toen voor nog geen 15,- euro. Cute is die he! #CUTEDRESSCUTEGIRL

Ik hoorde trouwens pas een mega goede tip voorbij komen. Een tip dit ik zeker zelf ga proberen toe te passen.
Als je iets koopt qua kleding en je hebt het niet in diezelfde week nog aan. Dan moet je het terug brengen naar de winkel ( mits het voor een speciale gelegenheid is ) Je bent dan niet enthousiast genoeg over je aankoop om het meteen aan te doen en is het blijkbaar toch niet helemaal je ding. Top tip he! #TOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *