FASHION FRIDAY

Volgens mij werd FASHION FRIDAY vorige week best wel goed ontvangen. Het was natuurlijk de eerste keer en ik moet nog even kijken hoe ik het precies naar jullie wil over brengen. Dat komt vast goed. Er komen betere foto’s aan, ik beloof het je. Ik ben afgelopen maandag met mijn personal mom naar diverse plekjes geweest hier in het dorp en daar hebben we wat dingen geschoten. – foto’s natuurlijk –  Leuk! Toch gek en spannend, want ik vind het altijd toch raar als mensen naar je kijken als je foto’s maakt. Ik kan me dus voorstellen hoe mensen het vinden als ze beginnen met vloggen en dan had ik nog niet eens zelf de camera vast.

Nu is mama niet zo’n camera held, maar ik heb geprobeerd het haar uit te leggen. Ze deed het fantastisch. We hebben gewoon heel veel fotos gemaakt en we waren binnen no-time klaar. Ze weet niet zo goed hoe ze met haar camera op haar telefoon om moet gaan, terwijl mevrouw wel met een IPhone 7 plus rond loopt. #GOALS
Ik heb de zondagavond een beetje een moodboard proberen te maken zodat ze maandag een beetje een idee had wat ik wilde. Leuk want deze foto’s kan ik dus ook weer gebruiken voor mijn Instagram! #WATBENJESLIMBEZIGMEID

Oh ja, en ja, ik hou van hashtags. Oké, to the point!

Deze foto liet ik afgelopen zondag maken door de enige echte man des huizes. Wat vind hij het toch altijd leuk als ik dit soort dingen van hem vraag #NOT. Maar goed, uiteindelijk doet hij het wel. Ik denk dat hij het maken van de foto’s nog niet zo’n ramp vind, maar vooral mij. Omdat mevrouw Perfectionistisch weer een idee in haar hoofd heeft hoe ze moet gaan zitten en het altijd tegen valt en daar nooit helemaal tevreden over is. #PASOPWAARJEMEETROUWT

Het shirtje nam mijn broertje een jaar geleden mee uit Amsterdam. Uit de Color full rebel store. Helemaal in mijn nopjes. Ik hou van de kleur en ik vind die teksten ook altijd geslaagd. Dikke prima dus. Hij matchte perfect met mijn nieuwe Primark broek van afgelopen week die ik dar kocht voor 21,00. Een lekker zittende stretch broek in een zwarte kleur met een mooie rode hippe bies aan de zijkant. Wat je niet ziet is dat de broek onderaan nog een leuk raffeltje aka raafeltje aka kapotte onderkant heeft.
Oh ja, voor de oplettende kijker.. Me haar heeft een violet gloed. #CHECK

Oké, uhm, hallo? JA! Het is een foto van mijn rug. Ben tot op dit moment nog steeds trots met wat ik hier zie. Hallo, slanke taille. #LANGLEVENSPORTKLEDING
Dit zorgde ervoor dat ik deze foto best durfde te plaatsen.

Voordat ik werkte waar ik nu werk ( lekker zinnetje hoor! ) vond ik een sport bh allemaal nog niet zo heel belangrijk. Of terwijl we gaan praten over boobie-netjes! #BOOBIEGOALS En dit terwijl ik hem echt hard nodig heb met mijn redelijke maat aan boobies. We kregen clinics van bepaalde merken en daar vertelde ze wat die sport bh’s voor je doen. Nou, luister! Je bent voortaan blij dat je die dingen draagt en wil ze het liefst de hele dag aan. En dat terwijl ze de vorm van je borsten niet altijd even goed laten uitkomen.

Ik ben zelf erg blijf met deze raiserback sport bh van Anita en ik heb er 2 in 2 kleuren. De antraciet en een rode. Ze sluiten goed aan en lubberen echt niet snel. Ze zitten stevig rond je borst, maar ook op je rug en geven veel steun. Deze sport bh kun je gebruiken voor een lage intensiteit sport, maar ook voor een hoge intensiteit. De raiserback geeft extra steun over je rug pand wat er voor zorgt dat niet alles op je schouders drukt. Het fijne is ook dat het bredere banden zijn die gevuld zijn. Ze zijn dus zacht, door dat de banden meer naar binnen lopen draag je de sport bh niet op de plek waar je gewone bh ook zit. #TOPPER

Dit is wat ik bedoelde. Iets meer gemaakte foto’s i.p.v. alleen maar die spiegel foto’s. Nee, ik ben geen model, maar ik vind het wel heel leuk om op deze manier foto’s te maken en aan jullie te laten zien. Ik ben met mama hier het dorp in gedoken en we hebben dit soort foto’s geschoten. Je kon merken dat we er allebei nog een beetje aan moesten wennen. Het leuke was wel dat we gelijk met nieuwe ideeën en inzichten kwamen voor de volgende keer. Aanstaande maandag hebben we dus een nieuwe shoot op tot nu toe twee locaties.

Oke, back to waarvoor dit artikel is. Ik draag hier een zwarte tuinbroek van Primark. Ik geloof dat ik heb hem gekocht voor €21,00 en ik denk dat ze deze nog wel verkopen. Het shirtje wat ik draag is van Miss Etam en kocht ik in de sale voor €15,-. Ik vind het zelf een leuke combinatie en moest gelijk een beetje denken aan een Franse look, vandaar ook het croissantje. Wat ik overigens kocht bij de Lidl haha. #SUPERMARKTSPON

 

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *