About me

Wie ik ben? Ik ben een echt brabants mode meisje met een diploma op een heel ander vlak. Afgestudeerd als Pedagogisch medewerkster maar werkzaam in de detailhandel.
Niet in de vrije tijds mode maar wel op het gebied van outdoor en wintersport. Je hebt overal trends voor.

Ik heb al jaren de ambitie om meer te doen dan waar ik vandaan kom, vandaar de start van leandralisious.nl in 2017.
Omdat mode en accessoires altijd een passie zijn geweest kon een – soort van – eigen shopje niet ontbreken.

Via mijn instagramfeed: @leandralisious kun je de mooiste fashion en trendy items scoren ( de meeste via InstaStories )!

FAVORITE THING TO DO

Knuffelen met mijn puppy en Le BF -een combinatie is eigenlijk nog beter-. Ik vind het heerlijk om met vrienden of familie op de bank te hangen of ergens een stadje in te duiken voor een goede kop cappuccino – het liefst met taart -. Over taart gesproken ik heb een haat-liefde verhouding met eten en sporten. Vooral dat laatste is en blijft een dingetje. Ik sport óf 4 á 5 keer per week of maanden niet. Voila, hier is je antwoord op je #antifitgirl.

Omdat ik toch wel een zwak heb voor lekker eten en goed ga op mooie interieurs wilde ik deze passie ook niet aan mij voorbij laten gaan. Mijn Instagram is dan ook erg gefocust op #HOTSPOTHOPPEN . Dat vind ik één van de meest ontspannende dingen om te doen.

#TRAVELGIRL

Om gelijk even antwoord te geven op die andere anti hashtag is dat ik onwijze heimwee krijg na 3 dagen. Stedentripjes zijn echt mijn ding, zijn lekker kort. Begrijp me niet verkeerd het is niet dat ik nooit op vakantie ga, maar ik ben gewoon een onwijze huismus die echt háár mensen om haar nodig heeft. – De wereld vergaat als ik er niet ben, snap je?-

Nu heb je een beetje een idee wie ik ben.
Oh maar, had ik mijn naam al verteld? Leandra, prettig kennis te maken!