Bagel zalm

Een bagel is de laatste tijd toch wel mijn favoriete broodje. De zoete smaakt van de bagel gecombineerd met de smaak van de zalm is echt dodelijk lekker. Om er dan ook nog een beetje philadelphia mediteriaanse kruiden onder te doen.. WAUW! Dat is niet te doen. Een bagel zalm op je doordeweekse donderdag middag lunch. Dat maakt je dag pas goed.
Een bagel is een veel zijdig broodje. Je kunt hem zowel zoet als harig beleggen bij beide smaakt het voortreffelijk. Ik bedoel denk eens na over een bagel met pindakaas in de smaak karamel zee zout.. oké, ik zeg verder even niks! Geniet maar even. Of bedenk je hoe het zou zijn. 

Health

Ingrediënten:

-2 bagels
-2 el philadelphia mediteriaanse kruiden
-rucola
-zalm
– pijmboompitjes
Optioneel; een beetje mosterd voor extra bite

LETS COOK:

Bak de bagels af volgens de verpakking. Snijd ze open en smeer ze in met de philadelphia. Leg daarop de zalm. En daarop de rucola en daaroverheen de pijmboompitjes.  Smeer aan de binnenkant van de bovenkant ( Goede zin ook! ) Een klein beetje ‘pittige’ mosterd. Enjoy your lunch and the weekend!

Smakelijk!

 

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *