Daily Diary

Badkamer kiekjes

Vorige week schreef ik een stukje over de kleuren in mijn woonkamer. Toen ik die dag erna de badkamer ging poetsen en kwam ik er plots achter dat dit waarschijnlijk niet eens onbewust is gedaan.
Ik pakte wat spulletjes vast en wist dat dit een nieuwe blog zou worden. Een vervolg op mijn interieur blog: Roest, Cognac of Camel?  –  klik hier –

badkamer

Dit is ons 3e huisje al samen, maar het eerste huisje met een bad. In het begin wisten we zeker dat het bad eruit ging. Inmiddels bijna 3 jaar later is de badkamer nog exact hetzelfde als toen en zit het bad er nog steeds. SOMS in de herfst/winter trek ik me daar even terug om te genieten van een warm volgelopen bad. – al pas ik er niet helemaal in met mijn 1.83m – Ik heb heerlijke badolie of een bruisbal van Lush. Op het bad heb ik een plank gelegd die vol staat met mooie spulletjes.
Achterin een glazen stalen bakje met witte olie hartjes voor in het bad. Daarbij staan 2 shampoo’s die ik niet perse gebruik in bad maar het ziet er gewoon mooi uit. De voorste kaars van Action staat heerlijk te branden op die koude winter avond.

badkamer

Op het badkamermeubel vindt je de producten die ik het meeste gebruik. Een groot deel van de lijn van Douglas. Hij is zacht en speciaal voor de gevoelige huid. De zonnebrandcrème van Rituals gebruik ik niet alleen in de zomer, maar ik gebruik hem ook vaak over mijn dagcrème en onder mijn foundation! Het ruikt heerlijk door de geurstokjes en het blokje zeep op het meubel!

badkamer

Het ultieme zomer gevoel krijg je bij mij toch wel door een shampoo met kokosgeur voor me neus te houden. Kokos geur is voor mij de ultieme zomergeur. Laat ik deze leukerds nou meegenomen hebben op vakantie naar Zakynthos en daar nog elke keer als ik er naar kijk aan terug denken!

badkamer

Om de badkamer op te leuken is wat accessoire niet overbodig. Dit staat op het muurtje van het hang toilet. Door de badkamer wat meer met dit soort dingen aan te kleden laat je het meer bij je woning horen. Ik vind wel dat het wel een badkamer moet blijven en geen museum. Vandaar weinig en rustige details.

badkamer

Dit is wat ik bedoelde met de kleur keuze in mijn interieur. Het moest zo zijn. Mijn badkamer vloer is Roest, Cognac of Camel? De badkamer mat matcht dan weer met de kleur op de muur beneden! Hier is dus vooraf niet bewust over nagedacht, maar wel toevallig!

 

Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *