#8 FOODSTORY; Hoe overleef ik.. levenslang

Ik begin waar ik geëindigd ben!

Laatste zinnen van vorige week
Lisanne vertelde ook dat het in de winter altijd wat moeilijker ging. Je beweegt misschien wat minder. Je wilt het je zelf wat comfortabeler maken door een keer wat extra’s te pakken. Het zijn en blijven momenten.

De weken verstreken en ik bleef afvallen. Al ging het wel steeds een beetje minder. Ik bleef afvallen, maar het ging niet meer zo snel. Ik wist dat dat moment zou komen, maar toch baalde ik. Al met al probeerde ik door te zetten. Het zou een gewoonte moeten worden en een levensstijl en toch voelde het nog een beetje als een strijd. Lijnen, afvallen of diëten. Het is maar hoe je het noemen wil. Op (7-3-2016) Had ik mijn eerste echte hoogtepunt bereikt. Een getal die ik allang niet had gezien en dat betekende -19 kg afgevallen. Ik was inmiddels 9 maanden bezig en dat betekende dus – 2,1 kg per week. Per week lijkt het zoveel beter te klinken als 19 kg in 9 maanden, maar goed ik heb het toch maar even gedaan. Nou ja, even! Niet alleen dat, maar ook mijn omvang was duidelijk geslonken. Inmiddels maar liefst 10cm. Ik bedoel hallo, meet dat is even af.

En toen begon het.. (9-5-2017) terug naar de diëtiste voor mijn ongeveer maandelijkse apk…. de weegschaal gaf een paar gram meer aan als vorige maand. Ik bleef even verbijsterd en gespannen staan. Het was maar 2 gram en mijn omvang was het zelfde, maar het was er wel aan. Vol motivatie ging ik weer naar buiten, maar die motivatie was snel vertrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *