#6 SALAD SUNDAY

Vitello Tonato. Er zijn veel mensen die het kennen en ik vind het heerlijk. Alleen eet ik het vaak als we gaan uiteten en het staat op de tapas kaart. Maar waarom maken we het niet zelf? Let’s do it!

Ingrediënten:
2 porties
– 200 gr fricandeau
– 1 klein blikje tonijn op water
– 15 gr (Uberfit) mayonaise
– 20 gr ui
– 10 gr kappertjes
– handje rucola
– peper/zout

LETS COOK
1. Leg de fricandeau op een bordje
2. Laat de tonijn uitlekken en haal het uit het bakje
3. Doe het in een bakje en doe de mayo, ui en kappertjes erbij
4. Strooi wat peper en zout eroverheen
5. Meng het door elkaar en verdeel het over de fricandeau
6. Leg de rucola op de tonijnsalade
7. Et voila!

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *