#6 FOODSTORY; Hoe overleef ik.. levenslang

In mijn persoonlijke verhaal doe ik een boekje open over hoe het begon. Waar ik tegenaan liep en wat ik fijn vond.

Laatste zinnen vorige week
Toch zat iets me niet lekker. Ik was nu al 2,5 maand bezig en mijn omvang was 1cm geslonken. Dat is toch wat de mensen het snelste zien. Ik maakte me er een beetje zorgen om en ik googlede wat af. Hoe kon dat toch. Ik sportte 3 tot 4 keer in de week en ik viel netjes af.. alleen mijn omvang wilde niet mee. Lisanne overtuigde mij dat dat van zelf wel kwam. Ik nam dat aan en ging weer door met waar ik mee bezig was.

Toch bleef het malen. Hoe kon het toch dat ik overal op internet las dat vaak eerst de omvang eraf ging  en daarna pas de kilo’s. Natuurlijk las ik over het woordje vaak heen, want het zat me niet lekker. Ik ging meer fietsen, krachttraining en buikspier oefeningen doen maar niks leek te werken.

Tussen de afspraken met Lisanne zat eigenlijk steeds een maandje. Dat was een perfecte tijd. Ik had tijd om er aan te werken en mijn lichaam te laten wennen aan iets en na een maand had ik iemand om mee te spuien met waar ik tegen aan liep.
Ik liet langzaam bij beetje mijn omvang los en concentreerde me op het gene wat weel ging, mijn gewicht.

(31-10-2016) De herfst begon en ik kreeg het steeds wat zwaarder, maar ik ging stug door. Ik bleef afvallen en dat was goed. De afspraak met Lisanne was inmiddels alweer een maand geleden en ik had mijn omvang los gelaten. Ik voelde me goed dus waarom zou ik daar aan blijven denken. Ik kreeg steeds meer complimenten en voelde me trots.
‘S avonds had ik weer een afspraak. Voor mijn gevoel was er wat minder gegaan deze maand. Ik had het druk gehad en wat minder tijd gehad om 4 keer in de week te gaan sporten. ‘Dat kon ooit wel eens.’ antwoordde Lisanne. Dat gaf me een goed gevoel. Ik kon niet 24/7 jaren lang blijven presteren. Wonder boven wonder was ik -4,4 kg afgevallen. WHAT! Ik schrok er zelf van, maar was oh, zo gelukkig. Maar dan nog die omvang. Het ding wat ik los had gelaten, maar het toch ook niet leuk vond dat het weer moest.. – 2 cm.. huh!? ‘Zie je wel!’ zei Lisanne. Het komt dus echt vanzelf. Pfhu!

2 gedachten over “#6 FOODSTORY; Hoe overleef ik.. levenslang

  1. Sommige dingen hebben tijd nodig meid! Je doet t hartstikke goed!

    1. jaaaa, i know! thanks, lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *