#5 SALAD SUNDAY

De meest makkelijke manier om aan een salade te komen is natuurlijk halen in de supermarkt of ergens in een eettentje. Makkelijk, snel en lekker. Maar we weten allemaal dat als je ze zelf maakt ze eigenlijk veel lekkerder kunnen zijn. Mocht je simpel willen eten zijn er altijd hele makkelijke opties voor een makkelijke salade. Een salade waar veel mensen een moord voor doen.

Ingrediënten:
– pak carpaccio voor 2 porties
– zak veld sla
Optioneel; Zwarte olijven, zongedroogde tomaatjes

LETS COOK:
Koop in de supermarkt een pak carpaccio. Daar zit dan vaak al dressing en Parmezaanse kaas bij. Super easy. Een zak sla en je bent eigenlijk al bijna klaar. Verdeel de sla op 2 borden en leg daar de carpaccio op. Dressing en de Parmezaanse kaas erover. Et voila.
Wil je hem wat uitgebreider maken. Kies dan eventueel nog voor zwarte olijven en zongedroogde tomaatjes.  Zo maak je je simpele salade eigenlijk wat chiquer.

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *