#5 FOODSTORY; Hoe overleef ik.. levenslang

Volg mijn persoonlijke FOODSTORY elke week in deze colum. Mijn persoonlijke dagboek.

Laatste zinnen van vorige week.
O
ooooh yeay, weer eraf. Dit keer -4 kg precies! Ik kon het bijna niet geloven maar er was echt 4 kg af. Resultaat na 1,5 maand ; 5,6 kg! BAM!

We spraken af om weer over een maandje af te spreken.
We gingen richting het einde van de zomer. Dat zou betekenen dat er weer een ander soort eten op het pad kwam. Eerst nog maar eens genieten van al deze zomerse gerechten.
Ik werd steeds creatiever met mijn eten en kon steeds makkelijker dingen verzinnen.
Ik maakte het mezelf makkelijk om elke dag wat anders te eten en dat door de weken heen te herhalen. Als voorbeeld: Maandag als lunch crackers, dinsdag als lunch brood, woensdag als lunch een salade, donderdag als lunch wraps en vrijdag week crackers, zaterdags weer brood. Zo hield ik het voor mezelf leuk. Als ik dus donderdag wraps had gegeten wist ik dat ik de dag erna weer crackers mocht. Het was variërend en vol te houden. Deze tactiek werkte en heb ik erg lang vol gehouden. Ik ging het ook zo doen met mijn diner en zo kreeg ik niet elke week op elke dag hetzelfde te eten.

Ik was niet zo’n grote drinken en dat kon mij wel eens tegen gaan zitten. Ik had een afspraak met Lisanne gepland staan (26-9-2016) en daar was weer de bespreking. Mijn planningen zagen er goed uit, ik at voldoende ( al wist ik af en toe niet waar ik het allemaal kwijt moest ). Alleen mijn drinken moest echt beter. We hielden dit een tijdje aan omdat mijn lijf er erg goed op reageerde. Ik mocht weer op de weegschaal en ik was week -2,4 kg afgevallen. Het voelde goed Ik tikte al bijna de -8 kg aan in iets meer dan 2 maanden. Stiekem wilde ik dat het nog wat sneller ging, maar Lisanne vond het prima. Het mocht niet té snel gaan want dan kwam het er alleen maar harder weer aan.
Toch zat iets me niet lekker. Ik was nu al 2,5 maand bezig en mijn omvang was 1cm geslonken. Dat is toch wat de mensen het snelste zien. Ik maakte me er een beetje zorgen om en ik googlede wat af. Hoe kon dat toch. Ik sportte 3 tot 4 keer in de week en ik viel netjes af.. alleen mijn omvang wilde niet mee. Lisanne overtuigde mij dat dat van zelf wel kwam. Ik nam dat aan en ging weer door met waar ik mee bezig was.

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *