#4 SALAD SUNDAY

Oké, oké, je miste hem misschien al, maar hier is die hoor. De SALAD SUNDAY van deze week. De SMOOTHIE SUNDAY komt een beetje te vervallen i.v.m. mijn nieuwe dieet. Dit recept komt van mijn diëtiste, maar het is een dikke aanrader dus vandaar dat ik hem graag wil delen.

Ingrediënten:
Voor 2 personen
– 1 pak courgetti of 2 courgettes
– 1 avocado
– 125 ml crème fraîche
– 50 gr rucola
– 100 gr (gerookte) zalm
– 30 gr Parmezaanse kaas
– 50 gr ui
– 1 knoflookteentje
– halve limoen
– Italiaanse kruiden
– Peper en zout
– Olijfolie

LETS COOK:
Verhit de olie in de pan en bak de ui. Doe een geperst knoflookteentje erbij. Fruit het wat aan en doe de courgetti erbij. ( Heb je 2 losse courgettes maak er dan eerst slierten van met behulp van een ‘spirelli’ ) Breng het op smaak met peper en zout.
Voor het sausje lepel je het vruchtvlees uit de avocado en meng deze samen met de crème fraîche, sap van de halve limoen, Italiaanse kruiden en peper en zout door elkaar. Als de courgetti verwarmd is verdeel je die over 2 borden. Verdeel de zalm en de rucola over de courgetti. Nu mag het sausje erop en top het af met Parmezaanse kaas.

 

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *