#3 SMOOTHIE SUNDAY

Bij het zien van dit plaatje is het toch bijna zonde om het op te eten.
Ik neem af en toe een paar terug blikken van mijn gemaakte smoothies en dit gewoonweg omdat ik niet elke week een smoothie eet. Dat maken de smoothies die ik al ooit eens heb gemaakt er niet minder lekker om.

Ingrediënten:
-150gr aardbeien
-125gr frambozen
-2 bananen
-150gr yoghurt
– 1 el granola
– 1 tl kokos

LETS COOK:
Doe alles om de beurt bij elkaar in de blender en blijf blenden voor een geheel. Giet het in een kommetje en decoreer het met eetbare decoratie naar keuze. Et Voila. Lekker als tussendoortje een plaatje als toetje!

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *