#3 SALAD SUNDAY

OH MY .. SALAD! Ik probeerde wat nieuws. Ik ging bij mezelf na waar ik allemaal zin in had en stopte dat in een salade. Is dat niet goed bedacht? 
En ik kan je vertellen dat ik het gelukkigste meisje op aarde ben als zo’n salade dan ook echt nog lukt en onwijs goed smaakt. Het voordeel van een salade is dat je er eindeloos mee kunt combineren. 
Dat betekent dus dat er een nieuwe salade voor jullie klaar staat!

Ingrediënten:
– 4 plakjes kipfilet
– roomkaas
– 100 gr spekjes
– handje cashew noten
– honing-mosterd saus
– handje veldsla

LETS COOK:
Besmeer de plakjes kipfilet met room kaas en snijd de plakjes door. Leg de veldsla op het bord en let de kipfilet rolletjes op de sla. Bak de spekjes en dep daarna het vet er een beetje af. Verdeel het over de salade. Breek de cashew nootjes door en strooi die over de rest van de salade. Verveel een beetje honing-mosterd saus erover en je bent klaar om aan te vallen!!

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *