#4 FOODSTORY; Hoe overleef ik.. levenslang

Ik ga door met waar ik gebleven was in mijn foodstory en waar het allemaal begon.

Laatste zinnen van vorige week
Het ging goed. Ik pakte het heel serieus aan en ik maakte op de laptop eigen schema’s. Het leek me makkelijk af te gaan. Ik at bepaalde hoeveelheden en zelfs die typte ik uit. Het zag eruit alsof ik dit eerder had gedaan. Ik maakte hele planningen en noteerde alles netjes en printte de blaadjes uit. Ik stopte alles in een mapje en was klaar voor mijn tweede afspraak..

Na twee weken (1-8-2016) was de volgende afspraak bij de diëtiste. Ze nam met mij het schema door en tot mijn verbazing zei ze wat mama al heel lang tegen mij zei. Ik at te weinig. En als ik wat at, was het net niet het goede. Niet het goede eten kon al zijn dat ik een naturel versie pakte van iets waar ik ook de volkoren variant van had kunnen eten.
Al snel kwamen we er achter dat mijn lichaam snel went aan bepaalde patronen. Ik moest dus wat doorbreken. We begonnen met het aanpassen van mijn eetschema. We begonnen met de naturel producten te vervangen door volkoren producten. Frisdrank mocht ik al heel lang niet meer i.v.m. mijn maag dat scheelde een hoop. Alleen moest ik wel wat dingen aanpassen door wat andere producten te nemen. Soja i.p.v. gewone melk en yoghurt, maar dat wende snel.
Ik had in die twee weken bepaalde hoeveelheden gegeten aan de hand van een dieet die mama ooit gevolgd had.
Ik moest me natuurlijk ook weer wegen. Het resultaat; – 1,6 kg. YES! Er was wat af. Diëtiste blij, ik heel blij!

Na een klein maandje (29-8-2016)  kwam ik weer terug en ik had echt een vliegende start. We maakte steeds kleine doelen en steeds als ik terug kwam bespraken we hoe het gegaan was. Het ging me echt voor de wind. Ik zat in een flow. De schema’s maken gingen mij goed af en ik had het onder controle. Het was voor mij steeds een verrassing wat er af was want ik woog me thuis niet. Ik was bang dat het dan een obsessie zou worden. We lieten mijn patroon een beetje zo en ik ging door. Weer paste we her en der wat dingen aan. Vooral variatie. Ik moest proberen meer te variëren en daar ging ik mee aan de slag, maar voordat ik dat ging doen eerst meten en wegen.
oooooh yeay, weer eraf. Dit keer -4 kg precies! Ik kon het bijna niet geloven maar er was echt 4 kg af.  Resultaat na 1,5 maand ; 5,6 kg! BAM!

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

2 Reacties

  1. Wauw wat tof dat je je verhaal wilt delen Leandra! Je hebt in de tijd dat je blogt al een erg mooie blogpagina gemaakt! Leuk om te lezen allemaal! Succes met je strijd tegen de kilo’s ! You can do it!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *