Daily Diary

Let’s talk about boobies, baby!

Na een lange dag werken, winkelen of gewoon een gemiddelde dag is niks lekkerders dan je schoenen uit te trekken, bh uit te doen en je jogging broek aan, toch? Vooral de middelste optie van de drie is wel een ding. Ik vind eigenlijk dat een goede bh hoort te zitten als een goede spijkerbroek. Je moet hem niet voelen zitten. Na een lange dag die prikkende beugels en snijdende bandjes ben ik er wel klaar mee. Alles los in de kooi. Ik rust, mijn gezusters rust. Ook met cupmaat E. Het enige wat ik niet moet doen is springen want dan heb ik zo de glazen van mijn bril IN me ogen zitten en een blauw voorhoofd, maar verder, heerlijk! 

Maar zit een bh nou altijd als een goede spijkerbroek? Nou, ik kan je vertellen dat dat niet zo is. Bij mij sowieso niet aangezien ‘hijsen’ mijn tweede naam is! 

Het is namelijk zo dat nog 70% van de vrouwen een verkeerde bh maat dragen. 70% dat is heel veel. Waarschijnlijk maak ik daar op dit moment ook deel van uit hoor. Ik vind het momenteel zonde om geld uit te geven aan dure bh’s terwijl ik ze over een tijde niet eens meer pas aangezien ik nogal schommel met mijn gewicht. Het lijkt makkelijker dan dat het is. Elke vrouw heeft 2 verschillende borsten. Nu is het zo dat dit bij de ene vrouw erger is als bij de andere vrouw. Sommige vrouwen storen zich zo aan hun asymmetrie dat ze een borstverkleining overwegen of zelfs laten doen. Het heeft niet alleen te maken met het feit dat ze zich er aan storen maar ook lichamelijk en zelfs geestelijk kan dit een ding zijn.  

Op vakantie zie ik het vaak. Vrouwen met kleine ronde, ovalen, hangende borstjes in triangel bikini’s met een mooi los blousje erover. Een mooi hemdje met spaghetti bandjes waar hun sleutelbenen mooi naar voren komen. Hands in the air for them! 

Of je hebt vrouwen met grote zware, mooi gevormde, bij het lichaam passende borsten. In een mooi hip badpak, hoogbroekje met bikini top waar net alles in past. Hun bikini top met daarover een groot los vallend wit shirt om alles in proportie te houden.  

En dan hebben we nog de categorie ‘beach babes’. De vrouwen met de mooie Schoemacher borsten en hun baywatch figuur! Good work Mr. Schoemacher. De vrouwen die tot hun enkels de zee in gaan om af te koelen en dan weer terug om te bakken in de olie. 

Al deze vrouwen geef ik groot gelijk! Maak gebruik van je lichaam op de manier waar jij je het beste bij voelt. Het enige wat ik niet snap is waarom vrouwen tepels altijd worden bestempeld met seksueel en een mannen tepel heel normaal is. Als je kijkt op die kwijlende-mannenkamer-kalenders zie je vrouwen altijd volledig bloot want dat is seks. En als we dan gaan kijken naar kwijlende-vrouwenkamer-kalenders waar mannen alleen met een ontbloot bovenlijf seks moet uitstralen! Hallo, mogen wij ook een beetje meer? 

Ben je ontevreden over je lichaam of je borsten of wat dan ook!? Doe er dan wat aan. Er zijn nog nooit wonderen verricht met alleen dromen over de perfecte borsten met een perfect lichaam! 

‘ THE BOOBS ARE BEAUTIFUL’ doe ermee wat je wil, maar ik houd mijn toppie lekker aan! 

 

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *