#1 SMOOTHIE SUNDAY

Yeay, smoothie Sunday is back. Ik maakte op instagram een paar polls aan en eigenlijk was iedereen er heel snel uit. Iedereen was het ook volkomen met elkaar eens. Smoothie Sunday moest terug. 
Smoothies zijn toch wel de meest makkelijke manier om veel en snel vitamines binnen te krijgen. En zeg nou zelf het is toch gewoon onwijs lekker.

Het zomer seizoen komt er weer aan dus dit is de perfecte tijd om smoothie sunday weer uit het stof te halen!

Afgelopen week liep ik door de Jumbo toen mijn oog viel op het vriesvak. Specifiek op de gevroren vruchten. Voorheen hadden ze wel gevroren aardbeien, mango, ananas en nog meer zoet fruit, maar nu hadden ze nog meer. Ze hadden gewoon complete smoothie pakjes. Het enige wat je hoeft te doen is de inhoud in het bakje in de blender te knikkeren en daar een vloeistof naar keuze bij te doen. HOE HANDIG IS DAT!

 

Tijd voor de smoothie. Ik koos voor de smoothie boerenkool, banaan en mango. Zo’n bakje is goed voor twee smooties als je er dus een vloeistof bij doet. Ik bedoel met een vloeistof water, sinasappelsap, melk of yoghurt.
Ik koos er voor om bij deze sinasappelsap te doen. 250 ml sinasappelsap in de blender en het bakje met de voorbereide stukjes voor de smoothie erbij en je kunt genieten van de glaasje vol groenten en fruit!

LETS COOK:
– 1 bakje smoothie mix van jumbo
( boerenkool, banaan en mango )
– 250ml sinasappelsap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *