Daily Diary

#1 plog; Coppelmans Nuenen

Vandaag een ander soort blog. Ik ging samen met Elsemiek een middagje – lees 4 uur lang – rond struinen in de nieuwe Coppelmans in Nuenen. Zoals gewoonlijk had ik de tomtom nodig om er te komen, maar veilig en wel stond Elsemiek al op mij te wachten.

Eenmaal binnen stuiten we eigenlijk meteen op een grootte kerst afdeling. Toch houd ik ervan. De lichtjes, lampjes en vooral al die huisjes en kabelbanen. Leuk voor in de winkel wel, niks voor bij mij thuis. Maar de sfeer voelt goed.

Al vrij snel stuiten we op de leukste cadeautjes. Deze mok kon ik niet laten staan om niet te fotograferen om manlief in te palmen. Zou die willen deze tekst – hihi love you –
Het leuk vond ik dat de worstenbroodjes  kraam op  de achtergrond staat. Dit geeft toch een echt wintersfeertje.

Eenmaal de winkel in stuitte we op deze trend. De snoepboom. Ik bedoel, welkom in donut heaven, de wereld van de cup cake ballen en de maccaron hangers. Dan heb ik nog niks gezegd over de diverse unicorn ballen. Een walhalla voor de echte zoete kauw. Ik bedoel hóé leuk is dit met kinderen. De ‘ballen’ waren bijna allemaal squeezy en dus veilig voor kinderen – of dieren -.

Donut heaven, je kunt zeggen wat je wil maar ik krijg hier zin in! De ‘ballen’ hebben wel een prijsje en je betaald gemiddeld €4,- á €5,- per bal,maar het is zeker de reacties waard!

Inmiddels kwam de geur van echt eten ons te gemoed en hadden we honger gekregen van  al het lekkers dat we  zagen. Ik ging voor €6,95 voor een flinke bak streetfood. Een frietje met pulled chicken. Dikke prima op deze zondag, het was heerlijk!

Ze hadden in het restaurant zoveel  leuke  plekjes dat we niet  goed  konden kiezen. Tot dit plekje, er was een knus lounge hoekje gecreëerd. Heel erg leuk en mega  gezellig. We namen – 1,5  uur na de lunch – nog een kopje koffie ( en thee ) en apfelstrudel met warme vanille saus en poedersuiker. Ik bedoel, mij hoor je niet meer!

Goh Lean, heb je ook nog wat gekocht. Uiteraard, ik stelde zelf dit ‘herfst’ boeket samen en ook het vaasje en diepgroene nep konijntje kocht ik. Gewoon voor een beetje warmte en sfeer in huis.

Coppelmans Nuenen is zeker een aanrader en vooral rond de deze tijd is het erg leuk om een middagje te vertoeven!

Welke donut zou jij kopen!?

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *