#1 FOODSTORY; Hoe overleef ik.. levenslang

13-05-2018 Zondagmiddag, Moederdag brunch is net geweest. Ik heb alle slechte dingen afgeslagen en ik heb me aan mijn dieet gehouden. Pfhu, dat heb ik maar weer even gedaan. Op naar huis, 15.00uur formule 1 op televisie. Bah, daar heb ik dus echt geen zin in. Het is regenachtig buiten en ik ben moe. Mijn lichaam begint veel van me te vragen nu ik aan het afkicken ben van de overtollige suikers. Maar het zal niet alleen daar mee te maken hebben. Ik stond natuurlijk de afgelopen dagen al om 07.15uur in de keuken om mijn eten te bereiden en vanmorgen was het ook vroeg weer richting de nagelstyliste.

Ik besluit om mijn laptop mee te nemen naar boven en lekker even in bed te gaan liggen. Pen en papier mee en mijn weekschema maken. Op de achtergrond luid catfish aan en relax. Ik heb misschien 10 minuten catfish gezien en de laptop is niet eens tot opstarten gekomen. 17.15uur ik schrik eigenlijk wakker met een slapende arm omdat ik niet van houding ben veranderd. Ik word wakker en nog steeds is catfish bezig op tv. Pff, deze heb ik al gezien. Ik open mijn telefoon en heb geen gemiste berichten, alleen een paar likes op mijn Instagram. Ik plaatste vanmorgen een foto van mijn zelfgemaakte monchou taart die vanmorgen bij de brunch hartelijk ontvangen werd. Behalve door mij. Op de achtergrond hoor ik de tune van Catfish; the untell story. Wat is eigenlijk mijn on-vertelde verhaal? Juist. Hoe overleef ik.. levenslang.

Ik heb zoals je misschien weet of weleens gelezen hebt wat stukjes verteld, maar nooit echt het uitgebreide verhaal. Het bracht me dus gelijk op een nieuw concept. Jullie mijn verhaal vertellen. Vanaf deze week zullen jullie elke maandag een stukje uit mijn strijd tegen levenslang lezen. Waarom op maandag omdat de ik-begin-maandag-wel mentaliteit niet nodig is. Laten we er MOTIVATION MONDAY van maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *